Kolla in Recyle designbloggen

Recycle designbloggen, av elever vid utbildningen Recycle Design i Eskilstuna.
Recycle designbloggen, av elever vid utbildningen Recycle Design i Eskilstuna.

Missa inte Recycle designbloggen! Här händer det roliga grejor. I Eskilstuna finns landets första Recycle designutbildning. På Eskilstuna folkhögskola startade man förra året en utbildning om hållbar utveckling och återvinningsteknik på ett år. Den vänder sig till den som vill arbeta både teoretiskt och praktiskt med att skapa nya produkter ur återvunnet material.

Nu har man startat en blogg där eleverna själva berättar om sina uppdrag, projekt, föremål och tankar om utbildningen i sig, bra grepp för att profilera verksamheten lite mer. En hel del matnyttigt kan man få till sig här – kolla in själva.

Själva utbildningen håller till vägg i vägg med utställningslokalen och butiken Remade Sweden, jag var på besök både i butiken och på utbildningen förra året. Hur coolt som helst.

Uppdatering: Fick just veta att Remade Sweden slagit igen! Hur tråkigt var inte det att höra? Ett urval av deras produkter finns att köpa hos turistbyrån i Eskilstuna. Att utbildningen lever och frodas  känns ju gott att veta iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *