Gör det själv-tipsande bloggar

Varför inte virka ett fodral till din rislampa? Gör det själv med beskrivning från bloggen Pickles. Tipset kommer från bloggen DIY or DIE. (foto www.pickles.com)
Varför inte virka ett fodral till din rislampa? Gör det själv med beskrivning från bloggen Pickles. Tipset kommer från bloggen DIY or DIE. (Foto www.pickles.no)

Idag kommer några bloggtips på temat gör det själv. Först ut bloggen DIY or DIE, som Tiger Hellström, som också har bloggen Hello Tiger, driver hos Elle Interiör. Hur kul som helst med en massa roliga idéer på enkla saker du kan göra själv. Den här rislampans virkade hölje är exempelvis något som jag hittade där, fint va? Bild och beskrivning kommer från norska roliga Pickles.

Kolla också in dessa bloggar – Slöjdfeber, Slöjd och gamman och Slöjdnytt – här finns det guldkorn att hämta för den händige. Avsändare är engagerade hemslöjdskonsulenter över landet. Vill du ha lite mer attityd på ditt pyssel? Kolla in Kravallslöjd – just nu bygger de om men gissningsvis händer det ännu coolare grejor där nästa vecka. Ge dig till tåls bara…

2 comments

 1. Med risk att låta lite ”norrlandsefter”: vad betyder DIY, ser det överallt helt plötsligt? Tacksam för svar!

  1. Hejhej, ååh jag förklarar jättegärna, ledsen att jag inte skrev ut det mer tydligt, brukar göra det.

   DIY är en förkortning på engelska som står för Do It Yourself, som ofta används inom den nya typen av slöjden och handarbetet, gärna tillsammans med aktivism och med politiska förtecken. En tilltro till den egna kreativa förmågan kan man väl kanske säga. Många ser också DIY eller gör det själv som en livsstil, och som en antikraft mot konsumtion.

   Kolla in http://www.threadbanger.com för hur mycket coola DIY-beskrivningar som helst! Om du söker på DIY eller gör det själv här på Kurbits får du nog upp en hel del andra hur häftiga exempel som helst på människor som gör själv, och tips på grejor du kan pyssla med själv därhemma! Kör hårt!
   /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *