Hemmafixarens digitala hjälpreda

Hör du till de 40 000 personer som regelbundet besöker byggbeskrivningar.se någongång i månaden? Svenskt Trä berättar att deras sajt har stort flöde byggsugna besökare, roligt tycker jag. Och nu har de dessutom uppdaterat beskrivningarna eftersom de förstås vill göra det enklare för alla att bygga i trä.

Sajten riktar sig till byggentusiaster därute, hemmafixare som vill bygga professionellt. Här finns olika avdelningar för utvändigt och invändigt fix, för renovering och dimensionering. Genom byggbeskrivningar.se finns fackmässig hjälp med en hel del av det du vill bygga därhemma menar de – bastu, altan, skateboardramp och utedass till exempel.

Ny uppdaterad sajt, byggbeskrivningar.se ger tips och råd för alla hemmafixare som vill bygga i trä därhemma. (Bild Svenskt Trä)
Ny uppdaterad sajt, byggbeskrivningar.se ger tips och råd för alla hemmafixare som vill bygga i trä därhemma. (Bild Svenskt Trä)

Johan Fröbel från Svenskt Trä säger bland annat så här:

– Hemmafixandet och intresset för att bygga i trä bara fortsätter att växa. Den nya hemsidan har bland annat fått en praktisk sökfunktion och ett uppdaterat dimensionsprogram som ger ännu effektivare hjälp. Och dessutom är allt gratis.

Utförliga steg för steg-beskrivningar, ritningar, instruktionsfilmer och möjlighet att måttanpassa materialspecifikationer, arbetsritningar och underlag för bygglovsansökan finns att finna för den som vill vara händig. Sätt igång alltså!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *