Läs i sommar: vår app Wood

Tidigare under året och förra året arbetade vi med appen Wood – the Core of Scandinavian Design, en app som du laddar ner till din ipad. Jag tillsammans med min man och en massa duktiga medarbetare kring inredningstidningen Hemstilat  ligger bakom satsningen.

Vi bestämde oss för att nå ut i världen med läsning på engelska om den skandinaviska känslan för trä, skog, natur och produkter där ur. Det här är vår hyllning till träet, DIY, hantverk och skandinavisk design kan man väl säga.

Läs vår app i sommar! För 7 kronor kan du läsa Wood - the Core of Scandinavian Design. (Omslag Hemstilat)
Läs vår app i sommar! För 7 kronor kan du läsa Wood – the Core of Scandinavian Design. (Omslag Hemstilat)

I Wood finns trä i en massa olika vinklar, allt från en unik intervju med arkitekten bakom Ingmar Bergmans fantastiska furuinredda hus på Fårö till DIY-projekt och furunostalgi i form av Ikea-klassikern Ivar. Vi ställer oss även frågan om svenska hjärtan är gjorda av trä.

I appen har vi också låtit ljudsätta den svenska folksjälen och den svenska skogen, visst låter det spännande? Jo visst, appen är en interaktiv upplevelse med ljud, bild, text, extramaterial, länkar och rörlig film. Är du nyfiken?

Köp den gärna! Nu har vi sommarsänkt priset, 7 kronor kostar den.  Här kan du ladda ner Wood – the Core of Scandinavian Design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *