Ny blogg om tygkassar

Kolla in bloggen om tygkassar, inspireras och sy din egen! (Foto http://kasse.hemslojden.info)

Kolla in bloggen om tygkassar, inspireras och sy din egen! (Foto http://kasse.hemslojden.info)

Idag vill jag tipsa om en ny rolig blogg – idén om tygkassebloggen verkar iallafall mycket lovande. Avsändare är hemslöjdskonsulenter och hemslöjdsförening i Norrbotten, ladda ner beskrivningen och sätt igång och sy din egen kasse! En hel del händer på bloggen ser jag, gör som en del redan gjort – mejla ditt resultat till bloggen.

Det finns såklart ingen hejd på kreativiteten när det gäller tygkassar och mycket annat…Jag applåderar specialintressen, det här får väl sannerligen kvala in som en smal egen liten hobby?

3 comments

    1. Kul, eller hur? Det är ett roligt projekt som jag följt ett tag. Jag har precis publicerat ett inlägg om det – tack för att du tänkte på mig och Kurbits!
      /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *