Fulpyssla ända fram till jul

Fulkalendern ger ett tips om dagen för den fulpysselsugne. (Foto www.fuldesign.se)
Fulkalendern ger ett tips om dagen för den fulpysselsugne. (Foto www.fuldesign.se)

Att det börjar lacka mot jul blir mer och mer tydligt – ett säkert tecken är ju såklart allsorts adventskalendrar. Designgalleriet i Stockholm visar och säljer 24 utvalda föremål fram till julafton. Urvalet står curatorn Daniel Charny från The Aram Gallery i London för. På Trendenser går det att tävla till sig snygga inredningsprylar varje dag ända fram till jul.

Och, vilket jag nästan ändå får säga är roligast –  hos Fuldesign går det såklart att göra sig julklappar och pynt hela vägen fram till julottan. Hittills har man fått tips på att pimpa sin adventljusstake, schablontrycka, sy monster och göra ett eget bollhav därhemma.

Enkla beskrivningar på det allraste charmigaste fulvis såklart. Kolla in Fuldesigns Fulkalender!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *