Gör du bästa återbruksklappen?

Australiska Heath Nash gör exempelvis så här fina lampor av PET-flaskor. Kanske något att inspireras av till Bästa Återbruksklappen? (Foto Kurbits)
Australiska Heath Nash gör exempelvis så här fina lampor av PET-flaskor. Kanske något att inspireras av till Bästa Återbruksklappen? (Foto Kurbits)

3-6 december är det dags för Jul och Hantverk på Kistamässan i Stockholm. Ny regi och plats för mässan, och jag tycker mig se en rejäl nysatsning på både juldelen och hantverks- och designdelen. Jag ser fram emot att åka dit!

Redan nu går det att vara med och tävla om man vill – tillsammans med Stockholms Stadsmission bjuder Jul- och Hantverksmässan in till tävlingen Bästa återbruksklappen. Har du en bra idé om hur ett föremål kan återbrukas på bästa sätt för att bli en riktigt rejält bra julklapp? Isåfall är detta tävlingen för dig. Kreativitet och formgivning är något som räknas högt, men skynda – du har ungefär en vecka på dig att tillverka något återbrukat och lämna in/skicka till Stockholms Stadsmission. 25 november är sista tävlingsdag. Läs mer om hur du gör för att vara med här.

En jury bestående av Mats Aldén från HDK/Steneby, Linda Hallin från Stockholms Stadsmission och Fredrik Herlevsson från Remake korar den bästa återbruksklappen och presenterar det under mässdagarna.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *