Craft of the day med Halloweentema

Martha Stewarts Craft of the Day-tips kring Halloween. Bilderna är hämtade från www.marthastewart.com.
Martha Stewarts Craft of the Day-tips kring Halloween. Bilderna är hämtade från www.marthastewart.com.

Jag prenumererar på Martha Stewarts nyhetsbrev Craft of the Day. Det betyder att jag varje dag får ett tips på lite skumma saker jag kan göra själv mejlat till mig – det finns alltså ingen hejd på vad den kvinnan kan tipsa mig om! Det är roligt och lite intressant, jag kan faktiskt rekommendera en prenumeration, det är väldigt amerikanskt det hela som ni ju förstår.

Små fladdermöss på klädnypor blir dekorativt inför Halloweenhelgen...tipset kommer från Martha Stewart förstås. Bilden hämtad från www.marthastewart.com.
Små fladdermöss på klädnypor blir dekorativt inför Halloweenhelgen...tipset kommer från Martha Stewart förstås. Bilden hämtad från www.marthastewart.com.

Förra veckan och den här har såklart tipsen handlat om Halloween, ohboy.

Det verkar inte heller finnas någon hejd på vad den kvinnan kan tipsa om vad gäller just den här lite märkliga helgen…flygande fladdermöss med hjälp av klädnypor, halloween clip art, hur man dekorerar halloweenduken på effektfullaste vis, hur man skapar sig bästa kostymen, och framförallt – hur man karvar sig en pumpa och med vilka verktyg man får till det på snyggaste vis. Kolla in veckans Craft of the day för några sista minutentips kanske, vad vet jag.

Men jag vill gärna ge några svenska tips på just Halloweenfirande – kolla in eminenta Dos Family, som har ett vrålfint inlägg om kostymer idag! Second hand och man tager vad man haver-attityd, och vips blir det så här snyggt. Och så fick jag ett tips häromdagen från bloggen Verkstad Blå Knuten som visar karvsnittsskurna pumpor, det är rasande fint det!

Trevlig helg på er, Halloween- eller Alla helgonahelg, vilket ni nu väljer att fira!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *