Tema kreativitet och skapande på vårens Formex

Med nyckelord som kreativitet, nydanande, hållbarhet och skapande miljöer ska vårens Formexmässa få oss i ett Creative Flow. (Foto Formex)
Med nyckelord som kreativitet, nydanande, hållbarhet och skapande miljöer ska vårens Formexmässa få oss i ett Creative Flow. (Foto Formex)

Fick pressmeddelande från Formexmässan idag, där man berättar om temat för kommande mässa i januari 2010. Jag ler och blir glad för det är såklart inga dåliga grejor man pratar om inför nästa år. Temat är Creative Flow, och man pratar med ord som paradigmskifte, utrymme för kreativitet och att förändring är möjlig. Jojo. Jag säger ju det! Att det är genom att göra som man kan förändra nåt här i världen. Man pratar om att återanvända klassiker möter nytänkande och revolutionära idéer. Att konstnärsattiraljer är det nya heta, liksom trädgårdsredskap och produkter från industrin.

I Creative Flow blandas naturkänsla med containerfynd, det som förut slängdes, omvandlas till något nytt. Och nyckelorden är kreativitet, nydanande, hållbarhet och skapande miljöer. Just de skapande miljöerna är intressanta tycker jag. Från Formex sida väljer man att prata om att hitta tillåtande utrymmen som är gjorda för att skapa i – trädgårdsmästarens växthus, författarlyan, konstnärsateljén…bilden här är vad de exemplifierar med. Visst ser det väl kreativt ut? Så – fortsätt bara göra, ta hand om, hitta på nytt och du är råinne också 2010.

1 comment

  1. Vilken härlig blogg du har! Gillar att du lyfter fram kurbits inom inredningen 🙂
    Skulle gärna vilja berätta om dig på min blogg…

    /Iram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *