Nytt från isländska Ásta Créative Clothes

Nytt från isländska Ásta Créative Clothes. (Foto Ásta Créative Clothes)
Nytt från isländska Ásta Créative Clothes. (Foto Ásta Créative Clothes)

Isländska Ásta Vilhelmína Guðmundsdóttir ligger bakom det intressanta klädmärket Ásta Créative Clothes. Hennes kläder är på något vis märkta av den isländska naturen, mentaliteten och materialen – iallafall tänker jag mig det varje gång jag ser hennes olika kollektioner. Och visst finns det väl likheter mellan hennes plagg och Heart of Lovikka som jag skrev om för en tid sedan?

Jag hittade till Ástas kläder via butiken Knits, där hon har en mängd stickade plagg utöver det vanliga. Jag äger en stickad värmande axelgreja som är helt fantastisk och smått surrealistisk. Jag ser ut som den hockeyspelare jag innerst inne skulle vilja vara när jag har den på. Skyddar och värmer perfekt. Men Ásta presenterar så mycket mer än bara stickat, kolla in hennes kollektion på hemsidan, spännande va? Här är två bilder jag fått mejlade från höstens nyheter.

Höstens nyheter från isländska Ásta Créative Clothes. (Foto Ásta Créative Clothes)
Höstens nyheter från isländska Ásta Créative Clothes. (Foto Ásta Créative Clothes)


2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *