Glad och skön och pysslig sommar!

Snajdiga enkla tips på saker att göra själv - något för sommarlata dagar? Reconstruct är en källa till inspiration! (Foto www.reconstructdvd.com)
Snajdiga enkla tips på saker att göra själv - något för sommarlata dagar? Reconstruct är en källa till inspiration! (Foto www.reconstructdvd.com)

Ja, det är ett helt annat tempo här på Kurbits numera, det har ni förstås märkt. Jag har semester och tänker mig också att det blir lite semester från Kurbits framöver. Men jag kan nog inte hålla mig, en del uppdateringar kommer nog. Vi ska göra en massa roligt som säkert innefattar fina saker och fynd, rapporter kommer efter hand.

Men klart att jag inte bara lämnar er så där vind för våg, jag har ett tips på en rolig Gör det själv-sajt som kanske kan inspirera om pysselandan faller på? Tänkte väl det. Via bloggen Craft Leftovers fick jag nämligen nys om Reconstruct – eco-friendlycrafts made easy. Kolla in trailern och bloggen, ganska kul va? Befriande att gör det själv-mentaliteten också kan vara lattjo och lite snajdig tycker jag.

Så! Med det önskar jag er alla en härlig glad och solig sommar – fylld med fynd och nya idéer. Det är ju så som det oftast är förskaffat – när kroppen och huvudet vilar kommer de mest kreativa idéerna till. Vi hörs!

3 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *