Threadbanger rockar DIY

Threadbanger - finns på Youtube med en massa bra DIY-tips.

Jag har förlorat mig lite i Threadbanger – galet coolt DIY-gäng från New York som inte bara lägger upp snajdiga instruktionsvideor på Youtube, utan också är ett roligt forum för all typ av kreativitet på nätet.

Kolla in hemsidan med alla de olika grejor de har på gång! Jag säger som Debbie Stoller – ”Crafting is like the new rock’n roll, I think our grandmothers would be really proud”. Gör också som jag, titta runt bland deras galna filmer, de är mer som små program med insprängda intervjuer, nyheter och – snabba instruktioner. Den här tycker jag är rolig eftersom Debbie Stoller är intervjuad om Bust, det feministiska magasin hon gör, och om hennes böcker  i serien Stitch ’n bitch.

Eller den här – som visar grunderna i stickning på ett rasande effektivt sätt…kolla också in resten av klippet eftersom den innehåller en recension av Knit Knit av Sabrina Geschwandtner, som jag skrev om igår. Kul va?

Två exempel alltså, kolla in de många olika galna programmen själv och glad valborg, syns på måndag!

1 comment

  1. Pingback: Daily News About New York : A few links about New York - Thursday, 30 April 2009 05:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *