Fem favoriter: spets, te och lyckoamulett

Årets första fem favoriter bjuder förstås på några av alla de fina julklappar jag fått. Fantastiskt att jag har så kreativa och begåvade människor runt omkring mig som vet vad jag vill ha.

1) Mitt eget smycke. Min man tycker att jag ska bära pilen varje dag för att bli påmind om att tillvaron bara kan gå uppåt och framåt, det ser jag som en bra ambition för det nya året. Halsbandet är köpt på Signerat.

2) Tekanna som håller tätt. Här hemma har vi under lång tid hällt upp te över vasken eftersom vår gamla tekanna läckte förfärligt. Nu har min mamma rått bot på det och givit oss inte bara en hällsäker kanna, utan också en rasande snygg en från Höganäs.

3) Gammal spets som ny. Är den inte bedårande? Min vän Lena har gjort tavlan som nu har hittat sin plats vid mitt skrivbord, snart ska den sättas upp. Gammal spets som fått ny användning, ah vad jag gillar den!

4) Kurbits till Kurbits. Det går nog inte att låta bli att köpa Kurbits till mig. Katarina Brieditis serie för Rörstrand faller mig i smaken, en mjölkkanna var dessutom vad vi saknade här hemma, vilket min man såklart visste.

5) Silverslöjd från jobbet. Vi har nog uträttat underverk på jobbet det här året, för är inte det här en lyxig present från arbetet så säg? Det är Karin Ferner som gör så här fina smycken, bland annat, hon är vansinnigt produktiv och duktig som få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *