Vår naturliga pepparkvarn

Den här pepparkvarnen förtjänar ett eget inlägg, så rasande stilig är den, eller hur? Den står hemma hos oss numera efter att vi kanske varit lite extra snälla, min bror gav oss den i julklapp. Pepparkvarnen kommer från italienska Authentics och finns bland annat att köpa här.

Jag gillar trenden med det organiska i formgivningen, jag hoppas det håller i sig även under 2009. Kan det handla om vårt behov av naturen? När inte vi kan ta oss till naturen…tja, då får väl naturen ta sig till oss. Det här inlägget på Poppytalk gör mig entusiastisk och ger vatten på min kvarn. Om det ser ut så här i år blir det ett fint 2009. Dessutom tycker jag att man ska omge sig med vackra prylar i vardagen, och jepp, jag är glad att min bror tycker likadant. För vackrare (organiskare) vardagsvara alltså!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *