Julmarknad för designistan

Inte är det bara adventskalendrar i radio och teve eller presentalmanackor med diverse pysselpaket, eller bloggverksamheter av kalenderkaraktär som drar igång i december, näpp, idag startar också Designgalleriets adventskalenderartade julmarknad. Finfint initiativ tycker jag, som ju är julnörd och tycker att man ska dra ut på det för att haussa förväntningarna till max. Så…Designgalleriet har tillsammans med gästande jultomten Eero Koivisto från Claesson Koivisto Rune satt samman ett urval av 24 produkter som säljs fram till jul.

Det fina tycker jag är att designprodukterna, som lär vara 24 av årets bästa, är utvalda i olika prisklasser, 100, 500 och 1000 kronor kan man spendera. I bästa julmarknadsanda ska det också gå att fynda av oetablerade formgivare. I urvalet finns produkter av Fuldesign, Karin Robling, Jarl Fernaeus, liksom från Rörstrand, Kosta Boda och Roenthal.

Liksom förstås av duktiga Lisa Bengtsson, här med sin glöggmugg, och Emosa, som jag skrivit om tidigare. Finfint var som sagt ordet.

1 comment

  1. Å, det hade varit kul att gå. Synd att man inte har vägarna förbi huvudstaden innan jul. De kanske skulle satsa på någon sorts webshop som ett alternativ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *