Bloggeloge till Svensk Hemslöjd

Så här på fredagseftermiddagen konstaterar jag att det är coolt att hemslöjdsbutiken Svensk Hemslöjd på Sveavägen i Stockholm har en blogg. Det är kanske den enda hemslöjdsbutiken i landet som har det. Nytt möter gammalt, tradition och nytänkande…ja, ni fattar. Guldstjärna blir det också. Kolla själva och trevlig helg.

8 comments

 1. Hej Kurbitsdamen!

  Snygg sida. Jag hittade hit när jag var på jakt efter kurbitsmönster för korsstygn, har dock inte hittat nåt än.
  När jag sökte kom jag till ett inlägg om dina näbbstövlar, galet snygga. Jag vill ha ett par jag med, vad kostar ett par såndan underverk? Så jag vet om jag måste börja spara på slantarna.

  Ha det gott!

  Cissi

 2. Hejhej Cissi! Kul att du gillar Kurbits! Det är förstås med sann glädje jag förmedlar min näbbstövelkontakt – Docksta sko i Docksta, Höga Kusten är företaget hela dagen. Där kan man inte bara köpa näbbstövlar utan också slippers – ”Sveriges mest progressiva skor, man kan bara gå framåt”, enligt en gammal slogan…

  Näbbstövlarna finns i olika utförande och färg, se http://www.dockstasko.se. De kostar kring 1500 spänn.
  Det går att köpa dem via deras nätbutik också – lycka till!
  /Frida

 3. Tyvärr är Svensk hemslöjds blogg inte uppdaterad sedan 10 december. Julskyltning i februari känns lite beige…

  1. Hallå Maria, jaa, du har helt rätt, lite synd för de startade så lovande. Jag vet dock att de har det ganska hektiskt i butiken, men hoppas att de kommer loss och fortsätter finnas på nätet också.

 4. Hej! Yes vi erkänner att det var en smärre evighet sedan vi uppdaterade vår blogg. Vi har funderat lite på formen för den och precis som Frida säger så är det hetsigt på hemslöjden. Lovar nya inlägg snart kanske redan i veckan.

 5. Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! Vi tar 250 kr per dag oavsett hur många dagar man vill vara med. Halva priset för den som vill stå ute. KRAM http://www.levvackert.se el http://www.levvackert.blogspot.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *