Plötsligt händer det – slöjda själv!

Men titta vad roligt! Jag fick detta tips av min chef nu på morgonen, sannerligen är det inte inne med slöjd? Skulle detta kunna vara det ultimata beviset tro? Reklambyrån Trackster som ligger bakom Svenska Spels Triss-kampanj använder till och med ordet ”slöjda” i beskrivningen – ja, alltså precis innan du fattar lödkolven och sätter igång. Prova själva, det var löjligt roligt. Det till  och med fräser om själva kolven, precis som det gjorde på träslöjden när man var liten, jaa, jag känner doften! Gå in i den digitala slöjdsalen och sätt igång du med.

4 comments

  1. Ja verkligen roligt, jag skulle kunna göra hela familjens julklappar här 🙂 Men vad är egentligen kopplingen till triss??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *