Ännu en dag på jobbet…

Den här tröjan ska jag ha på mig idag på jobbet – vi står i monter på bokmässan i Göteborg. Just nu ligger den på strykbrädan och torkar till sig, har precis fått bort alla stramaljtrådar jag behövt för att brodera någorlunda (!) raka korsstygn.

Har ägnat delar av veckans kvällar och arbetstid åt att brodera, men nu är det äntligen klart. Återigen har jag använt mig av tant Ingrids gamla mönsterböcker, och stavat ihop mitt budskap.

Vilket det är? Ja, såklart att den tidning jag arbetar på – Hemslöjden – är en av fem nominerade till priset Årets Kulturtidskrift 2008. Vinnaren koras ikväll så håll tummarna!

4 comments

  1. Hej och tack det var roligt att höra att du läser Hemslöjden! Nu är vi inne på mässdag nummer tre, och det är trist men sant att meddela att vi inte vann…Årets Kulturtidskrift 2008 heter OEI, värdiga vinnare trots allt.

    Nu vidare i mässvimmlet!
    /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *