Träskoeufori från Grannas A Olsson

Okej, det må så vara att det kanske är lite övervikt av kurbits och träskor här…men, har man en dragning åt det hållet så har man. Så, utan att skämmas vidare tänkte jag visa upp mitt senaste fynd, från Grannas Hemslöjd. Va? Är de inte fina så säg?!

Och jag skulle nog melodramatiskt kunna säga att cirkeln nu är sluten: Från Åsa WestlundTessa ClogsHasbeensPorkshop via – Calou och  Erika Tubbin – som jag fått tips om här på Kurbits, till nu avslutningsvis mina inköpta röda kurbitsträskor från Grannas Hemslöjd.

Efter allt surfande och provande står jag nu här med ett par finkurbitsar från Åsa Westlund och alltså också mina nyinköpta vardagskurbitsar. Så ser min träskoeufori ut. Hur har du det med din?

4 comments

 1. Hello Pethra! Kolla in Helena på Room&Serve, som ju så grannt ger dig svar om de rosa kurbitsträskorna från Grannas, de är ju så fina så fina!
  http://roomservice.blogg.se/2009/february/rosa-traskor-med-kurbits.html

  Jag beställde mina röda hederligt och sant per telefon! Det gick utmärkt – vad jag minns är inte deras webbshop alltför utförlig. Men det går nog att beställa via mejl också skulle jag tro. Jag har mina varje dag på jobbet, de är skööna!

  Jag vet också om att Åsa Westlund har en ny vårkollektion på gång, där kanske det finns något rosa? Men då blir det klack och lite elegantare, vilket såklart aldrig är fel! http://www.asawestlund.com. Något att ha efter jobbet kanske…

  Du lycka till, kör hårt i ett par rosa kurbitsdojor, det är stil det!
  /Frida

 2. Träskorna från KNULP tycker jag bäst om. De är av bra kvalitet, men skulle de ändå gå sönder så finns reservdelar att köpa, som typ spännen o dyl. De är klassiska i sin design. Den vanliga träskon avslutas upptill med en rå läderkant och inte med ett sånt där kantband i plast som så många andra träskor har. Min erfarenhet av dessa är att kantbandet spricker och då ser hela skon lite sliten ut. Jag har flera par från KNULP, både såna med remmar och klassiska träskor. Både naturfärgade och röda. Älskar dem och använder bara träskor om somrarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *