Pappslöjd 2.0

Jag hade ett himla trevligt samtal med Elin Basander André (fd Basander Lundin om jag förstått saken rätt) för ett tag sedan – en superbegåvad industridesigner med  mycket spännade på sin agenda.

När jag träffade henne visade hon sin allra nyaste produkt, Decor icons, den här fiffiga och roliga skålen som man liksom trixar ihop själv från platt läge till färdig förvaring på nolltid. Pappslöjd på snabbt och enkelt vis, fast i lätt plast. Kolla också in de schyssta mönstren skålfigurerna fått på magen!

Tycker du att Elin Basander André låter bekant? Jodå, kolla in några av hennes tidigare grejor här. Störst genomslag kanske hon fått för sina kluriga barnmöbler som bygger på samma princip (det gör nog allt hon gör tror jag visst) – från platt paket till produkt på nolltid.

Kolla också in de luriga små krokarna den oerhört fina gungstolen! Snyggt, skärpt och praktiskt, sånt gillar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *