Tessa clog med snap strap

Guld- och silverträskor från Tessa Clogs.Jodå, träskor igen. Det är något visst med träskor, jag erkänner. Jag blev bekant med Tessa Clogs på Svensk Slöjd häromsistens, där fanns fina träskor i guld, silver, rött och svart. Med och utan klack, bekvämt och ganska fotriktigt. Vackert så, men så sökte jag på Tessa Clogs för att få veta lite mer, och döm om min förvåning – kolla in deras hemsida! Jösses. Handgjorda svenska träskor som säljs av svenskan Tessan (kvalificerad gissning, det är svårt att säga säkert) mitt i Rocky Mountains i USA.

Och…vad mycket…eeeh olika det fanns. Jag tror förvisso att jag håller mig till de enfärgade eller kanske skojar till det med ett par gulddito, men jag måste säga att jag är lite imponerad av uppfinningen ”Tessa snap strap” – med hjälp av en läderrem med tryckknappar blir dina träskor så mycket mer. Kolla in bloggen och instruktionsklippet här>>

6 comments

  1. Helt otroligt fina metallic träskor i rosa! Mina kurbits träskor börjar bli väldigt slitna – kanske kan Tessan sälja ett par glittriga till Sweden 🙂
    Tack för tipset!
    Gillar din blogg.
    Hälsningar
    Inger Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *