Det här med träskorna igen

Hasbeens snygga träskorSåg ett par röda Hasbeens på ett par snygga fötter häromveckan. Jäklarns vad svårt jag har att låta bli träskorna! Ständigt på jakt och inte får jag till mig ett par som jag vill. Trogna Kurbitsläsare vet vad jag menar, andra, kolla här...och här

Men nu letade jag upp Hasbeens på nätet och fasenimig vad snyggt det var. Visst ser de väl bekväma ut också? Jag hoppas det. Inspirerande hemsida, eller hur?

Här vill man shoppa loss vad det lider. Jaja en vacker dag ska jag bestämma mig. Eller gå ut och köpa mig ett par Åsa Westlund och ett par Tessa Clogs. Pang på bara.

8 comments

 1. Hej! Aaah nu är jag supernöjd för nej, jag har inte exakt vetat var dessa fina kommer ifrån – jag har sett dem på fötter på stan och varit nära att gå fram och fråga. Och nu är jag dessutom bekant med House of Hedda, sweet! Där lär jag hänga inte bara när jag vill kolla in träskor ser jag.

  Tack för ett kalasbra träskotips och jag håller helt med dig, sååå fina de är! Och sköna säger du alltså…hmmm. Jag lär aldrig bli färdig med detta ämne känner jag.

  Kul att du gillar Kurbits! På återhörande!

 2. Hamnade inne på din blog när jag sökte efter kurbitsmålade träskor. Har själv äntligen blivit lycklig ägare till ett par av Åsa Westlunds häftiga trötofflor.

 3. Å, jag måste tipsa om Porkshops underbara handmålande 70-talstollor. Nu-kurbits så det bara ryker. Man kan beställa på deras hemsida (www.porkshop.se). Ha det fint!

 4. Hallå Annamaria! Din kommentar fastnade i spamträsket, men oboy vilket bra tips du kommer med! Jag har kikat runt ett bra tag och mer Porkshop åt folket, jag återkommer till dem i ett inlägg helt klart. Tack! Ha det fint du med vetja.

 5. Hej! Är så förtjust i dessa träskor och hittar så många fina på hemsidorna ni har tipsat om, så vill först tacka så jätte mycket!
  Jag kan även tipsa om tizzla clogs sweden, en hemsida med fina träskor!
  Fin hemsida du har och lycka till med era träsko köp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *