Coola Kurbitsistan!

Häromsistens blev jag helt varm av gläjde över min nya bekantskap med Porkshop. Idag ska jag dela med mig av ytterligare sköna lirare, lite i samma klass och stuk – möt Kurbitsistan! Kolla in vad kul. Nätet och verkligheten kryllar av begåvade människor med hur mycket kreativitet som helst i händerna. Från Dalarna kommer Kurbitsistans grejor, kolla in alla produkter här>>. Och lägg också märke till alla fina teckningar som finns på hemsidan! Super.

Det verkar som att Kurbitsistan precis har startat upp, gör som jag och följ kollektivet på vägen eller köp en eller annan produkt vetja. Själv är jag sugen på en t-shirt. Eller en body till bäbisen.

Jag surfar runt, ler och kapitulerar för…vad kan man säga om verksamhet och produkter som har följande ledord?

Our mission is to fight the mundane feel of factory-made with the power of handicraft.

Nä, just. Det kan väl inte bli annant än bra? Eller?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...