Det här gör en prop stylist hela dagarna…

Jag vet inte någonting alls om vad en ”prop stylist” gör om dagarna, det enda jag vet är att det verkar hur roligt som helst. Iallafall om man är så här duktig och kan leka så här med material, textilier, formstilar och färger. Titta på allt vackert träinslag i de översta bilderna! Svepaskar, näver, flätat, målat – aah jag blir så lycklig. Vackra handgjorda saker i estetiskt tilltalande miljö. Det verkar kanske enkelt, men ibland tycker jag att de två elementen ter sig omöjliga att kombinera. Här är det gjort sanna mina ord.

Via Elle Decorations blogg fick jag nys om och tips om prop-stylisten Scott Horne. Bilderna har jag helt fräckt lånat från hans hemsida,  där fler superfina bilder finns. Vågen!

4 comments

  1. När jag gick i skolan gjorde vi liknande äggkoppar som de på första bilden. De där är så tjusiga att man kanske kan dricka Champagne ur dem. Våra var nog mer lämpade för en Lambrusco.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *