Gerillaslöjda superhjältar i kampen mot barncancer

Kolla in det här, och var med oss! Nästa vecka genomför Barncancerfonden Week of Hope där privatpersoner, föreningar och företag bjuds in att arrangera aktiviteter som synliggör Barncancerfondens arbete samt bidrar till deras insamlingsarbete.

I samarbete med Fo Ko – art to go och Barncancerfonden presenterar Gerillaslöjdsfestivalen nu Art of hope – gerillaslöjda superhjältar i kampen mot barncancer, och du kan vara med!

Projektet är kort och kärnfullt, det går ut på att klä statyer runtom i Stockholm med ögonmasker, som superhjätar bär i serier. Maskerna ska vara i textil material, du väljer själv vilket. Du väljer också hur du vill dekorera din mask. Om du dessutom vill klä statyn ännu mer går det också bra. Det viktiga är dock själva ansiktsmasken över ögonen.

Själva uppsättningen sker redan lördag 29 maj, och för att vara med kan du boka dig en staty, det gör du i det här formuläret >>

Tillsammans med Fo-Ko art to go och Barncancerfonden klär Gerillaslöjdsfestivalen in Stockholm med superhjältemasker. (Foto Fo-Ko art to go)

Du kan förstås vara med även om du inte bor i Stockholm, då skickar du antingen din mask till Gerillaslöjdsfestivalen, eller så väljer du en staty där du bor. Mejla info@gerillaslojdsfestivalen.se och berätta hur du vill göra så får du mer information.

Gerillaslöjden kommer att sitta uppe några dagar och de som fortfarande finns kvar i början av följande vecka kommer att auktioneras ut av Stockholms auktionsverk till förmån för Barncancerfonden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *