Missa inte #delasockor – ge värme till de som behöver

Vi vill med detta upprop göra något tillsammans som gör nytta utan att vi fysisk måste träffas. Människor behöver sammanhang, gemenskap och mening.

Hemslöjden i Skåne

Nu är det endast ett par veckor kvar av det pågående uppropet från Hemslöjden i Skåne där alla sticksugna uppmanas att sticka sockor till behövande. Tillsammans med volontärorganisationen Team Sweden Volunteers arbetar Hemsöjden i Skåne för att få ihop sockor att skicka till flyktingläger i Grekland. Fokus är gärna på mindre storlekar då tanken på att kunna värma barnfötter känns extra viktig.

Var med du också! Men lite bråttom är det – senast 12 februari behöver dina alster vara framme i Skåne för att göra nytta. All information finns att läsa hos Hemslöjden i Skåne, här >>

Och känns konceptet igen? Ja, 2017 samlades det vantar för hela slanten på samma vis, under #delavantar. (Jag skrev om projektet här>>) Då skapades en stor utställning med alster skickade från hela landet med hjälp av samma insamlingsmetod. Så fantastiskt det är när vi gör tillsammans, eller hur?

Denna gång vill arrangörerna istället skänka insamlingen vidare, då en utställning inte riktigt är på tapeten, det känns extra fint att delta i att få ge värme vidare i tider som dessa tycker jag. Kör hårt alla som har möjlighet att bidra!

Och glöm inte att dela med dig av bilder på dina alster också #delasockor är # som är fin att följa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *