Kurbits önskar God Jul!

Då är det julafton detta annorlunda år 2020, då vi behövde lära om, ställa in, ställa om och med omsorg om oss själva och våra medmänniskor låta julhelgen bli på ett annat sätt. Jag hoppas att du kan fira med någon i din närhet, antingen live i den innersta familjen eller via länk med släkt och vänner. Låt dagarna framöver bli rofyllda i den mån det går, där kanske det egna skapandet får en utökad roll i år – själv stickar jag mitt livs första kofta just nu och låter mig bli uppfylld av den processen – kanske har du något projekt som kan få uppta din lediga tid?

Vad du än tar dig för i jul önskar jag dig sköna dagar. Var rädd om dig själv och dina nära, var rädda om varandra därute. Och så vill jag förstås önska en riktigt God Jul. Det är ändå julafton och som den julnörd jag är vill jag tro på det där magiska skimret, även i år och trots allt. Nu hoppas vi på bättre tider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *