Julstämning med Lokal Helsinkis nordiska hantverk

Så här ett par dagar innan jul är det fint att maxa både julstämning och boosta hantverksinspirationen. Finska Lokal Helsinki ger mer än nog av båda i form av vackra hantverksföremål, fotade i vansinnigt stämningsfull miljö, se bara!

Butiken Lokal Helsinki huserar i vacker miljö med rasande vackra hantverksprodukter, samlade från Finland men också övriga delar av Norden. Här nedan följer ett urval från butikens produkter, för mer info om detaljer besök deras sajt! (Foto Lokal Helsinki)

Här samsas finskt och även nordiskt hantverk, både i den fysiska butiken i Helsingfors, och på webben. Lokal Helsinki är grundat av fotografen Katja Hagelstam 2012, och sedan i höstas är Lokal en del av Glasshouse Helsinki, så här skriver man själv om sin inriktning:

Lokals verksamhet utgår från när- och småskalig produktion, estetik, ekologi och tidlös kvalitet. Lokal är ett hem för kreativa aktörer och en unik upplevelse för alla besökare.

Så fint att se Eija Koskis hantverk i halm igen! Hennes himmelis är ju verkligen magiska. (Foto Lokal Helsinki)

Jamen visst tyder ju bilderna på detta, så rasande stiliga samlingar av produkter, visst? Och för ännu mer koll på de vackra miljöerna och mer inspirations förstås, finns ett riktigt härligt instagramkonto att följa förstås, här!

Alla bilder är tagna för Lokal Helsinki, in och följ och kolla deras produkter för mer detaljer och information!

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *