Var med i Hall of Slöjd du med! Swisha och stöd Kurbits

Kurbitskalaset rullar vidare kära vänner – var med i Hall och Slöjd du med – nu finns sidan med namn på er som skänkt pengar till bloggens fortlevnad. Ett stort tack till alla er som lämnat bidrag via swish,  det gör att jag kan fortsätta skriva inlägg här på Kurbits. Det är ju något av det viktigaste och roligaste jag vet – att få beskriva och berätta om allt fantastiskt som slöjden och hantverket innebär och står för.

Vi firar alltså att bloggen fyller 12 år (!) med en födelsedagskampanj (läs mer här!) Vill du lämna ett bidrag gör du det via swish på nummer 070-605 05 54. Märk ditt bidrag med Kurbitskalas. Alla bidragsgivare hamnar med namn i Hall of Slöjd och blir därmed Kurbits bästa vänner. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *