Hantverka – en heldag om hantverk

Har ni koll på Hantverka, detta spännande som händer nu på lördag? Kom och var med oss! Bokförlaget Natur&Kultur anordnar en heldag om hantverk, med utgångspunkt i deras utgivning av hantverksböcker. Dagen bjuder på en rad workshops i olika områden, näver, täljning, trä, lappning och lagning och pappersvikning. Proffsen på plats är följande:

Kerstin Neumüller lär ut hur du lagar dina trasiga plagg,  Miki Anagrius håller workshop i knopslagning, Fideli Sundqvist gör pappersblommor, Moa Brännström Ott visar grunderna i täljning och Emma Dahlqvist visar hur du viker näver på traditionellt vis. En riktig superkombination av experter, tekniker och material! Och det är ändå inte allt – dessutom gästar tre föredragshållare Hantverka – kom och lyssna till Cilla Ramnek, Anton Sandqvist och Miriam Parkman som pratar om kreativitet, om hur du tillverkar en väska och om vävning. Mycket fin bredd på den inspirationen vill jag lova! Jag är med under eftermiddagen som moderator och håller i själva föreläsnings- och samtalsdelen. Det ska bli ett sant nöje!

Hantverka genomförs för första gången och platsen är förlaget, läs om programmet här, och om du vill gå kurserna finns mer info om biljetterna här. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *