Kurbits pratar gerillaslöjd i Lund ikväll

Visst är det så! Jag har inte tagit bussen som ovan, (den fantastiska virkningen är gjord av Virpi Vesanen Laukkanen) men väl tåget och är på plats i Lund den här helgen, dels för att arbeta med marknaden Unik Form som startar idag, Konsthantverkscentrums samarbete med Domkyrkoforum som idag öppnar upp för 20-talet konsthantverkare. Igår smygstartade vi med ett samtal som jag modererade om småskalighetens potential, vad det handgjorda har för värden att erbjuda samtiden.

Ikväll ingår Unik Forms program också i den pågående Konstkvällen här i Lund, så klockan åtta ikväll så pratar jag under punkten Gerillaslöjd – handens kraft som social motrörelse. Välkommen om du har möjlighet!

Den här tuppen skymtades på stationen i Lund för ett par veckor sedan, och det är Slöjd i SKåne som hade den här hökblicken och såg den. Rasande stilig, eller hur? (Foto Slöjd i Skåne)
Den här tuppen skymtades på stationen i Lund för ett par veckor sedan, och det är Slöjd i SKåne som hade den här hökblicken och såg den. Rasande stilig, eller hur? (Foto Slöjd i Skåne)
Unik Form är en konsthantverksmarknad med en rad kringaktiviteter, mitt i Lund, i Domkyrkoforum. Öppet fram till tio ikväll, jag pratar gerillaslöjd klockan åtta. (Foto Unik Form)
Unik Form är en konsthantverksmarknad med en rad kringaktiviteter, mitt i Lund, i Domkyrkoforum. Öppet fram till tio ikväll, dessa och en rad fler är på plats. Jag pratar gerillaslöjd klockan åtta. (Foto Unik Form)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *