Kurbits pratar garngraffiti på Åland

Idag befinner jag mig på Åland, där jag får hålla en föreläsningseftermiddag i Mariehamn i Åland Slöjd&Konsthantverks regi. Vilken spännande dag! Verkligen roligt att få en inbjudan och få möjlighet att träffa åländska slöjdare. Jag är dessutom mycket nyfiken på att höra hur deras inställning till slöjdaktivism och garngraffiti är.

Dessutom kommer jag prata lite extra om återbruk, slöjden som trend och livsstil. Nya punkter på agendan stavas Slöjden som trend, Slöjden som livsstil och Slöjd med attityd – jojo!

Stickgraffiti är ett av dagens ämnen i Kurbits föreläsningar på Åland, här är svenska Masquerade. (Foto Masquerade)
Garngraffiti är ett av dagens ämnen i Kurbits föreläsningar på Åland, här är svenska Masquerade. (Foto Masquerade)

Läs mer om vad Ålands Slöjd&Konsthantverk skriver om dagen, samt kolla in deras sajt för mer information om deras verksamhet. Jag passar också på att flagga lite för att jag kan dyka upp också hos dig och ditt företag, din förening eller din grupp om ni vill! Kolla in min sajt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *