Gör en ny klassiker åt Stockholms Stadsmission

Designa en ny återbruksprodukt i kollektionen Remake åt Stockholms stadsmission. (Foto Erika Rougeux)
Designa en ny återbruksprodukt i kollektionen Remake åt Stockholms stadsmission. (Foto Erika Rougeux)
Tävla och vinn ära och berömmelse! Designa en ny återbruksprodukt i kollektionen Remake åt Stockholms stadsmission. (Foto Erika Rougeux)

Stockholms Stadsmissions märke Remake är fiffigt, välgörande och smart. Det består av kläder, textil och möbler som fått ny form och stil – råmaterialet finns såklart hos stadsmissionen, endast en gnutta stil, finess och fantasi har tillkommit.  Remake-produkterna produceras dessutom av människor på väg tillbaka, i arbetsträning och på praktik. Mycket bra!  Du hittar Remake-kollektionen i Stockholms Stadsmissions butiker.

Och nu kan du vara med och göra en framtida klassiker! Just nu pågår nämligen en tävling att ta fram en framtida storsäljare, tidigare har det bland annat varit en tygkasse som ingått i märket  nog ingått i epitetet storsäljare om jag inte misstar mig.

Så klura ut något smart och återbrukat och var med i tävlingen! Tänk på att det ska finnas stor tillgång på råmaterialet du jobbar i, produkten ska vara lätt att tillverka, produkten ska inte vara trendkänslig, den ska gå att sälja en längre tid. Inte helt enkelt – men, vilken utmaning! Här finns mer information. Tävlingen pågår till 30 september.

3 comments

  1. Wow! Vilken fantastiskt rolig idé. Jag är en stor fan av både Stadsmissionen och recycling eller upcycling i det här fallet. Har nog nån idé på lager som jag tror kan funka. Nu gäller det bara att hinna med till den 30:e. ….Hjälp! Stort tack för tipset!
    Jeanette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *