Kolla in nya Papp Limited!

Nystartade Papp Limited sätter papper och bokbinderi i centrum.  (Foto Papp Limited)

Nystartade Papp Limited sätter papper och bokbinderi i centrum. (Foto Papp Limited)

Allt det här vill jag ha! Jag blev så glad över mejlet från Camilla Sokoleski som berättar om sitt och Fia Palmgrens  nystartade företag Papp Limited. Här finns pappers- och bokbinderiprodukter, dels i finfina basfärger, dels i fantastiska mönster av Edholm Ullenius. Jag blir alldeles glad.
– Våra produkter är hållbara, välgjorda och tidlösa. Vår förhoppning är att de ska få finnas kvar. Och att de kan hinna med flera olika användningsområden”, säger Camilla Sokoleski i sitt mejl till mig.

Mönstret Forest Lake, låda från Papp Limited. (Foto Papp Limited)

Mönstret Forest Lake, låda från Papp Limited. (Foto Papp Limited)

Just nu finns det ett antal produkter,  se fler på sajten. Allt fler lär följa eftersom Papp Limited för tillfället samlar på sig återförsäljare, letar en butikslokal samt satsar på en webbshop. Det kommer nog gå vägen – har man så här fina produkter så finns det inga tvivel tänker jag.

Papp Limited. (Foto Papp Limited)

Papp Limited. (Foto Papp Limited)

Mönstret Bickering Birds på skrivbok. (Foto Papp Limited)

Mönstret Bickering Birds på skrivbok. (Foto Papp Limited)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...