Samtida hemslöjd och Zickermans i fokus

Lyssna på Faythe Levine, Otto von Busch och andra samtida hemslöjdare.
Lyssna på Faythe Levine, Otto von Busch och andra samtida hemslöjdare.
Lyssna på Faythe Levine, Otto von Busch och andra samtida hemslöjdare.

Om du är intresserad av hemslöjd, craftivism och DIY kan jag varmt rekommendera en seminariedag på Arkitekturmuseet i Stockholm nästa vecka, det finns några platser kvar. Torsdag 18 november finns Faythe Levine, amerikansk DIY-ikon med många smarta idéer på området, Otto von Busch, Bo Isenberg, fil dr i sociologi och Patrik Hadenius från Språktidningen på plats för att alla utifrån olika vinklar diskutera samtida hemslöjd. Se hela programmet här.

Dessutom kommer sajten Zickermans Värld att få en officiell invigning i och med seminariedagen! Bara en sån sak. Jag och Maria, som driver Zickermans för tillfället, kommer att presentera sajten lite närmre. Läs mer om Zickermans här.

Seminariedagen arrangeras av Nämnden för hemslöjdsfrågor och Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund gemensamt. Vill du gå på föreläsningarna – skynda osa! Allt är gratis men du måste vara anmäld – och – sista anmälningsdag är idag. Läs mer här.

4 comments

    1. Vad kul Tiger, jag tänkte på dig och tänkte tipsa dig – men du har koll som alltid! Då ses vi där, jag är den där med femmånadersbäbisen som…är snäll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *