Smakfulla Gro Form

Vacker ljuskrona från Gro Form. Passar säkert fantastiskt fint i ett växthus, eller hur? (Foto Gro Form)

Vacker ljuskrona från Gro Form. Passar säkert fantastiskt fint i ett växthus, eller hur? (Foto Gro Form)

Jag har skrivit om Lars Gustavsson tidigare, och kan nog påstå att jag är en av de största fansen av sågen Vidar och lien Lif. Häromdagen fick jag, apropå trädgårdsmässan en katalog från Gro Form, som han driver tillsammans med Johanna Eriksson, och nu måste jag säga att jag är än mer imponerad.

Kolla in dessa två fina produkter också – och som vanligt handlar det om smakfull form, vackert utfört hantverk och funktionella produkter. En vacker ljuskrona i patinerad eller obehandlad metall, till ett växthus kan tänkas, här ovan.  Och en öppen  kompostkorg i obehandlad eller linoljebehandlad metall. Vem har sagt att en kompostkorg behöver vara ful? Nä, just det.

Vilken bra idé! Vem säger att en kompost måste vara ful av naturen? Nä, just det. (Foro Gro Form)

Vilken bra idé! Vem säger att en kompost måste vara ful av naturen? Nä, eller hur. (Foto Gro Form)

Besöker ni trädgårdsmässan i helgen, spana in Gro Form alltså.