Gör det själv i Jönköping

Kan hemslöjd och DIY tänkas vara samma sak? Frågan diskuteras idag på Jönköpings läns museum. Den fina vanten kommer från Extreme Craft (www.extremecraft.com)
Kan hemslöjd och DIY tänkas vara samma sak? Frågan diskuteras idag på Jönköpings läns museum. Den fina vanten kommer från Extreme Craft (www.extremecraft.com)
Kan hemslöjd och DIY tänkas vara samma sak? Frågan diskuteras idag på Jönköpings läns museum. Den fina vanten kommer från Extreme Craft (www.extremecraft.com)

Är du i Jönköping idag kan vi ses på Jönköpings läns museum. I samband med att Ecocraft stänger – imorgon – arrangerar Jönköpings läns hemslöjdsförbund en eftermiddag med tankar om hur föreningen nu arbetar vidare med allt det som Ecocraft påbörjat. Jag håller föredraget Gör det själv – är hemslöjd och DIY samma sak? Och kommer att prata om slöjden, revolutionen, hållbarheten och framtiden. Läs om hela programmet här.

Dessutom visas utställningarna – jag få se utställningarna Ecocraft och Craftwerk 2.0. Sannerligen i sista minuten, Ecocraft stänger alltså på söndag, Craftwerk håller öppet ytterligare en månad. Väl mött i Jönköping, jag har sett fram emot mitt besök hela veckan.

1 comment

  1. Missade dig, var tyvärr bortrest, hade hemskt gärna varit med och diskuterat slöjden och dess framtid. Hoppas att det blev en bra diskussion och kanske kommer du hålla något liknande i närheten igen.. Vi i Jönköping har ju haft ett spännanade halvår med vår utställning, massa föreläsare och nu hoppas jag att det har lämnat avtryck hos fler som vill göra mer själva, oavsett bakgrund och skolning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *