Gör det själv till festen

Gör en pinweel till festen! Fint till dukningen, placeringskortet eller som dekoration. (Foto www.stylemepretty.com)
Gör en pinwheel till festen! Fint till dukningen, placeringskortet eller som dekoration. (Foto www.stylemepretty.com)

Jag vet inte riktigt vad det här är, eller vad det kallas på svenska, men visst är det fint? Jag förstår att den används till allsorts dekoration, och det räcker långt för mig. Pinwheels kallar sajten Style me pretty dem, och bjuder på ett DIY som ser rasande stiligt ut.

Man kan tycka mycket om bröllopssajter, vi höll på att förlora oss i all tokig och tänkbar information för tre år sedan då vi planerade vårt bröllop, men den här bjuder faktiskt på mycket tips och idéer som inte kostar skjortan och tillbehör som man också kan göra själv. Nu ska jag lista ut hur jag på bästa sätt kan använda mig av en pinwheel vid nästa festliga tillfälle, vilken rolig utmaning!

Så här visas ett dukat bord med pinweels, också från Style me pretty  – kanske är bra för min och din inspiration där till festen, va?

Pinwheelsinspiration...från sajten Style me pretty. (Foto www.stylemepretty.com)
Pinwheelsinspiration...från sajten Style me pretty. (Foto www.stylemepretty.com)

1 comment

  1. Vilket sammanträffande, jag var inne på Style me Pretty för en sisådär två sekunder sen. Min bror ska gifta sig och jag kan inte hålla mig i från att leta DIY-pyssel. Och jag håller med, denna sidan är verkligen ovanligt fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *