Lampor graffiti style från Re-Surface

Handgjorda graffitilampor från Re-Surface, New York. (Foto www.resurface.com)
Handgjorda graffitilampor från Re-Surface, New York. (Foto www.re-surface.net)

Amerikanska Re-Surface gör lampor som triggar igång mig, jag vet inte riktigt varför. Kanske är det för att allt prat om garngraffiti på sistone, eller att dessa bara är lite urbant coola?

Jag har sett dem i en rad inredningssamanhang på sistone, de har blivit populära kanske för sin något amatörmässiga look. Vad tycker ni? Handgjort från Brooklyn, New York, unika skärmar saluförda med attityd och känsla, spraymålade direkt på skärmen gissar jag. Kanske något att göra själv därhemma… Re-Surface gör också andra coola produkter, men jag gillar lampskärmarna bäst.

Lampskärm från Re Surface. (Foto www.resurface.net)
Lampskärm från Re-Surface. (Foto www.re-surface.net)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *