Vackrare vardag med Vardagsbruk

Serien Halv åtta är formgiven av Gustav Kristensson, som ligger bakom företaget Vardagsbruk. (Foto Vardagsbruk)
Serien Halv åtta är formgiven av Gustav Kristensson, som ligger bakom företaget Vardagsbruk. (Foto Vardagsbruk)

Vackrare vardagsvara utropade ju Ellen Key redan i början av förra århundradet – företaget Vardagsbruk låter anspela på samma innehåll i beskrivningen av sina produkter. Vardagsbruk är ett företag obekant för mig, men jag blev glad när jag såg produkterna och hemsidan. Gustav Kristensson ligger bakom formen på produkterna i serien Halv åtta. Tänkt som frukost och kvällsporslin, men kanske också till något däremellan.

Halv åtta finns i vitt, svart, ljung och åskblått. Kolla in Vardagsbruk, vars produkter är tänkta att användas varje dag; en övertygelse om att vardagen bör rymma funktionella ting som du får en personlig relation till. Ja, lite som Ellen Key kanske… Läs mer om Vardagsbruk här.

Mjölkkanna ur serien Halv åtta från Vardagsbruk. (Foto Vardagsbruk)
Mjölkkanna ur serien Halv åtta från Vardagsbruk. (Foto Vardagsbruk)
Serien Halv åtta, i svart. (Foto Vardagsbruk)
Serien Halv åtta, i svart. (Foto Vardagsbruk)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *