Gör det själv med Creature Comfort

Heather P på bloggen Creature Comfort bjuder på en massa gratis inspiration. Här en blomstergirland gjord av Kathy (Foto www.creaturecomfort.
Heather Pudewa på bloggen Creature Comfort bjuder på en massa gratis inspiration. Här en blomstergirland. (Foto http://creaturecomforts.typepad.com)

Dags för lite gör det själv-tips. En hel bunt faktiskt. Jag är ett fan av bloggen Creature Comfort, där Heather (Ez) Pudewa serverar allsorts idéer för det egna pysslandet. Och hon gör det så bekvämt för oss kreativa! (UPPDATERING: bloggen är flyttad och uppdatering sker också via Facebook)

Proffsiga beskrivningar, steg för steg med bilder och tydliga instruktioner – antingen står hon själv för ideerna, eller så gör hon inlägg med vänner som delar med sig. ”Charing is caring” är bloggens motto. Kolla in, här har hon listat en hel mängd små saker att ladda ner och göra själv.

Äppelkortsset från Creature Comfort. (Foto www.creaturecomfort.
Äppelkortsset från Creature Comfort. (Foto http://creaturecomforts.typepad.com)

Det är lätta små grejor som inte tar så mycket tid att genomföra – kolla in den här lilla blomstergirlanden exempelvis, hur söt som helst. Och dessa fina små anteckningslappar har jag redan skrivit ut och använder mig flitigt av. Liksom detta set med äppelkort – här finns pdf:en att ladda ner.

Jojo. Följ Creature Comfort du också så får du säkert ett eller annat inspirerat tips till livs.

2 comments

  1. Vilka gulliga äppelkort !

    BTW alla kreativa människor –
    Jag samlar på tablettaskar!!
    Är det ngn som sitter på några coola askar? Kontakta mig nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *