Gästblogg: Fredagsmys med rysk virkad kaninfamilj

Rysk virkad kanin från sobaka-bobaka.livejournal.com/
Rysk virkad kanin från sobaka-bobaka.livejournal.com/

Via en av mina favoritbloggar English Russia (bjuder på fantastiskt märkliga bilder från ett fantastiskt märkligt Ryssland) hamnade jag på en ung ryskas blogg. Jag förstår inte ryska men på något vis är det faktiskt överflödigt. Jag förstår ändå att hon gillar att sticka/virka små djur och att hon ibland får för sig att göra bildberättelser där hennes virkade djur spelar huvudrollen. Varje liten virkad historia ackompanjerad av en låt (som hon generöst bjuder på som nerladdningsbar mp3-fil).

Med tanke på att upphovsrätt inte verkar vara hennes grej tänkte jag ett tag lägga upp hela storyn om kaninfamiljen som flyr översvämningen här på Kurbits. Men ni kan lika gärna besöka källan. Se här >>

mazaytsi7

Och gillar du den måste du kolla in kossan som flyger fallskärm >> (blir aningens (bara aningens) mer begriplig med Google translate)

Ha en bra helg! På måndag är Frida tillbaka igen!

/Det här var veckans sista gästblogg från Anders på Kurbits. Han skriver till vardags på Bakelit och Bagisbloggen.

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *