Tack!

Hej igen, nu är jag tillbaka! Förra veckan var dramatisk, minst sagt, och på flera olika vis. Njurstensanfall är inte att leka med. Tack snälla Anders, för att du höll ställningarna med dina intressanta och roliga inlägg här på Kurbits! Du är bäst. Tack också alla för hälsningar och uppmuntrande ord.

Att bli utvald i tävling är inte heller vardagsmat – tack Helena på Room&Serve för att du nominerade mig till Gudrun Sjödéns tävling Årets färgstarkaste kvinna – hantverk. Så hedrande att du tänkte på mig. Och tack alla ni som har röstat på mig och spridit ordet i bloggar under veckan! Jag är oerhört stolt och glad. Fortsätt gärna rösta, första deltävlingen är i full gång. Själva tävlingen pågår året ut, Årets färgstarkaste kvinna koras i februari 2010.

Såå. Det händer få Kurbitsrelaterade saker från en sjuksäng, och eftersom jag inte själv kunnat hålla mig uppdaterad kring förra veckans möbelmässa i Milano till exempel, så hänvisar jag med glädje åt dem som varit på plats, Frida, Stefan, Ewa…kolla in deras bloggar för roliga rapporter och massor av intressanta bilder.

Taf Arkitektkontors Soft Parcel visades på möbelmässan i Milano i helgen. (Foto www.tafarkitektkontor.se)
Taf Arkitektkontors Soft Parcel visades på möbelmässan i Milano i helgen. (Foto www.tafarkitektkontor.se)

Men jag kan inte låta bli att låna och le åt Taf Arktitektkontors Soft Parcel innan jag grottar ner mig i veckans alla kommande inlägg…dessa mjuka paket visades också i Milano under helgen. Fint va? På återhörande säger en glad och frisk Kurbitsfrida.

5 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *