Kurbits fyller år!

Kurbits 1 år!

Den här veckan firar Kurbits ett år. Ett roligt, lärorikt, intressant och främst – slöjdigt – år. Tack för alla glada tillrop, alla kommentarer och alla tips under året, vilket gehör jag fått! Ettårsdagen firas med några nya element här på Kurbits. Ett snajdigt foto har tillkommit… liksom ett formulär som kanske gör det ännu enklare för dig att kontakta mig. Men mest spännande är nog en rolig högerspalt med mer innehåll! Mer Kurbits åt folket! Veckan till ära ligger en Greatest Hits-kavalkad av Kurbitsinlägg från året som gått. Nästa vecka kanske det kommer något annat där istället.

Fortsätt mejla, kommentera och vara med, det värmer och glädjer. Dessutom är det oerhört roligt att slöjden engagerar, nu mer än på länge. Många säger att det är en övergående trend, men jag tror verkligen att kraften i kreativiteten och lusten för det handgjorda kommer att leva länge länge, hos formgivaren, inredaren, träslöjdaren och konstbrodösen. Men främst hos dig och din granne. Kurbits – din kompis i inredningsvärlden forstätter att hänga på. Gör det du med!

10 comments

  1. Du har verkligen förgyllt min tillvaro med din blogg, vackra kurbits.

    Estetik är ett mänskligt behov!

    Tack Frida, hoppas att du fortsätter

  2. Hej alla! Tack tack för alla fina komplimanger! Jag blir stolt och mycket glad över en sån positiv läsekrets, härligt att höra! Fortsätt hänga med så blir jag nöjd också framöver, vi hörs!

  3. Vilken fin bild på vacker flicka! Tack för i kväll och tack för trevlig läsning! Jag hakar på här inne! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *