Log Lady à la Maria Högberg

Maria Högbergs Log Ladies för Svensk Slöjd. (Foto Kurbits)
Maria Högbergs Log Ladies på Svensk Slöjd. (Foto Kurbits)

Maria Högberg är en fyndig och duktig formgivare. Hon gör bland annat tjusiga Filurer, materialsatser och vansinnigt fina virkade halsband, jag har två stycken bolldito. För Svensk Slöjd har hon gjort dessa Log Ladies, är de inte fina? Kanske är jag inte ensam om att tänka på Twin Peaks Log Lady, men det får man nog inte låta sig förblindas av…

Dessa rara finns att köpa på Svensk Slöjd på Nybrogatan 23, liksom en hel del annat av henne. Den superfina webbutiken Cosas säljer också hennes grejor, bland mycket annat.

1 comment

  1. Oj, de har jag missat! Det var alldeles för länge sedan jag besökte Svensk Slöjd.
    Maria är helt underbar, jag älskar hennes Filurer, och jag håller med om att tankarna går tlll Twin Peaks med hennes Log Ladies.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *