Kurbits goes Formex

Formexmässans logga för våren 2009, tema Wonderland stories.

Imorgon kollar jag bland annat in det här på Formex:

Temat ”I Formex sagoland möter Harry Potter Alice i Underlandet – ett lättsurrealistiskt ställe – där vuxna blir barn och barn blir vuxna och inget riktigt är som det verkar…” Låter lagom skumt och mycket mystiskt. Jag är också intresserad av den jurybaserade Formex Cut, där de senaste nyheterna inom inredning och design lär finnas, liksom området som kallas Young Designers – där hittade jag bland annat House of K, Lisa Bengtsson och Fuldesign i höstas, och se hur bra det har gått för dem…

Basander Lundin visar roliga grejor på Formex, collaget är lånat från www.basanderlundin.se.

Och sen börjar travandet upp och ner i alla företags montrar… självklart kollar jag in  Svensk Slöjd som lär ha något alldeles spektakulärt i sin monter, Konsthantverkscentrums samlingsmonter är ett givet kort, liksom konst- och hantverksskolornas montrar. I år är jag mest nyfiken på HV skola.

Basander Lundins nya påskiga varianter av de fiffiga plastskålarna man trixar ihop själv, och lite andra av deras nyheter är jag också nyfiken på. Liksom Emy Little, som i ett pressutskick utlovar nytt för 2009, oj vad spännande det ska bli att se hur de utvecklar sin mjukisfolkdräkt för bäbisar!

Ja, och en och annan trendföreläsning, prenumeration, och oväntad överraskning lär det förstås också bli. Aah det blir en bra dag det. Hejsålänge!

2 comments

 1. Vad roligt 🙂

  Jag har funderat på att läsa till certifierad inredare, har klurat runt lite på vilken skola man ska välja. Har nu hittat en som är på distans – vilket passar mig toppen!

  http://www.inredningsskolan.se/inredningsskolan.htm

  Tycker att et var mkt roliga inslag i utbildningen, såg nu att det var feng shui inslg också, vilket jag typ knappt kan ngt om, så det hoppas jag bli kul!
  Har du hört ngt om denna utbildning, eller har egna erfarenheter?

  Ha det gott!

 2. Hallå Anna! Nej det här med utbildningar kring inredning har jag ingen erfarenhet av, rolig läsning du länkar till! Det är verkligen en inredningsdjungel där ute, så utbildning verkar stärkande och inspirerande. Hoppas det blir riktigt bra för dig, och att du hittar en bra nisch som inredare, lycka till!
  /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *