Kurbits möter: Fuldesign

Och plötsligt satt Pernilla Klüft från Fuldesign vid ett bord och broderade. Det var roligt att träffa på henne i montern precis bredvid Sebastian Kjerséns hippa rastplatscafé i Young Designers-hörnan på Formex. Hon var glad och trött om vartannat, och det förstår jag efter att ha hört lite mer om Fuldesigns hektiska liv på sistone.

Inte nog med att de lyckats styra upp en utställning i Skövde och i Sundborn, fixat till en snygg webbshop och ta fram lite nya broderikit, haft workshops och deltagit i festivaler, de kommer också att styra upp lite annat under hösten…läs mer här>>

Det går å andra sidan bra för Fuldesign, det är många som tycker att det de gör är rätt, så jag förstår att de gillar att jobba på.

Det som 2005 började med tröjtryck på Street är nu också babykläder, fulmonster, magneter och pins. Liksom affischer och cd-skivor och annat. Sa Pernilla och broderade vidare.

Kurbits gillar kreativa mångsysslare och har full förståelse för att de blev utvalda att ingå i Young Designerskretsen. Det var roligt att se.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *