Naturen inspirerar vackert

Tillbaka till naturen blev lite av en tanke som dröjde sig kvar efter gårdagens pepparkvarnsinlägg, och ter det inte sig märkligt så säg, att jag via Poppytalk hittade hem till det fantastiska franska företaget Bleu Nature? Jag tycker det.

Företaget har funnits sedan 1995 och ägnar sig främst åt att göra möbler av drivved. Hur underbart är inte det? Anställda på Bleu Nature åker ut typ en gång per år och samlar in massor av virke, och sen vips in till ateljéerna eller garaget eller var de nu tillverkar allt vackert, och skruva och mecka. Även vackra textiler och skinn använder de sig av när de tar fram sina kollektioner. Här bjuder jag på ett axplock av deras nyheter inför 2009.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *