Nytt inför julen från 10-gruppen

10-gruppens Elsa, Jack och Otto har fått en röd och julig version. Nya färgställningar inför julen presenteras idag. Tom Hedqvists mönster Elsa (till höger ovan), Birgitta Hahns mönster Jack (nedan) och mönstret Otto (till vänster ovan) av Ingela Håkansson finns alla på metervara i canvas (390 kronor/meter), tyg (290 kronor/meter) och vaxduk, (320 kronor/meter).

10-gruppen still going strong. Jag gillar Otto allra bäst jag.

2 comments

 1. Hej

  Jag har en del tyger efter min fru som är bortgången sedan 10 år. Just idag hittade jag på rulle ett spännande tyg av Tom Hedqvist. Tyget heter ”Elsa” och är från kollektion 2008. Jag googlade lite för att finna det tyg jag har i rött men mitt är i ljusbeige färgställning. Sidan jag såg den röda versionen är ”Kurbits.nu”
  Måtten på mitt tyg är 215 x 155

  Kan du ge mig information om var jag kan sälja tyget till bästa pris?

  Hälsningar
  /Sven

  ps. Kan sända fotografi om så önskas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *