Stickad valpropaganda

Jag gillar Lisa Anne Auerbach! En superintressant formgivare och konstnär som mest gör stickade grejor, oftast med textbudskap. Och så är hon oerhört uttalat politisk, vilket är befriande i den annars ganska opolitiska designsfären. Det här är hennes senaste verk – hon har formgivit 35 tröjor med citat från tidigare presidentkandidater. Tröjorna ska tydligen ingå i utställningssammanhang i Aspen, USA, och där är det väl en hel del skidåkning som gäller säger min något vaga Amerikakunskap. Skidtröjorna skriver hon på sin eminenta blogg Little Red Blog of Revolutionary Knitting, ser också ut som de gör eftersom hon haft norska lusekoftor i åtanke. Här är en bild från själva bloggen, kolla in den och läs mer om detta och andra projekt av denna skarpa stickare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *